Blogga igen?

Av någon anledning har jag återvänt hit, och jag vill uppmana er till att inte fråga varför. Jag vet ärligt talat inte varför jag kom tillbaka, varför jag ens slutade blogga förra gången. Men något som saknades då kanske nu har kommit tillbaka, tiden får utvisa. Det vill säga, om jag kommer skriva mer än detta återintroducerande inlägg.

Vad kommer bloggen handla om denna gång då, kanske du undrar? Det är ju precis samma adress och samma namn, men temat kanske kommer att ändras. Vad var det ens för tema sist? Någon som kommer ihåg? Jag tror jag vill minnas att temat skulle vara som en blandning av min första blogg (random och oseriös) och gaytalk (reflekterande och överseriös). Kanske kommer jag behålla det temat här, kanske inte.

Vad är mitt budskap? Mitt budskap till dig och resten av folket är inte något som enkelt kan presenteras såhär på rak arm. Mitt budskap består av många delar, och det är upp till dig själv att lägga pussel med dessa delar och få en uppfattning om mitt sätt att se på saker och ting. Jag uppmanar, likt tidigare, att kommentera det jag skrivit, här direkt på bloggen eller med mig personligen. Jag vill väcka debatt! Och ungefär där insåg jag en del av denna blogs syfte är, helt enkelt att väcka debatt, engagera människor i olika frågor. Men inget av detta kommer ens hända om du som läsare inte ger respons till mig, på något vis. Så gör det!

Så. Hum hum hum. Tre stycken med text om sånt som kanske var uppenbart. Skrivkramp. Allt jag tänker på är Sverigedemokraternas frammarch mot en vågmästarroll och politisk instabilitet. Och politik i övrigt. Ska detta vara en politisk blogg? Jag skulle önska att NEJ var det självklara svaret på den frågan. Men, saker och ting förändras. Kanske jag ska prova en mycket försiktig approach när det kommer till politiska synvinklar. Jag vill, inte än, binda mig till ett specifikt parti. Att jag röstar på ett visst parti betyder inte att jag kan hålla med det partiet i allt. Det betyder inte att jag måste vara "trogen" det partiet. Men, jag anser, en röst är ändå någon form av "kontrakt" på att "okej, jag röstar på partiet xxx, för jag håller med dem i en del för mig viktiga frågor". Varför är det annars någon vits med att rösta? Jag ska inte filosofera ytterligare om detta med rösträtt just nu, kanske vid ett senare tillfälle. Åter till frågan, ska detta vara en politiskt färgad blogg? Ett rakt svar på den frågan skulle vara "denna blog ska inte spegla något partis åsikter". Det tycker jag fungerar som en utgångspunkt i alla fall, så får vi se var jag hamnar i mitt reflekterande i framtiden.

Skulle ytterligare text göra detta inlägg för långt och odefinierat? ("VA SNACKAR KILLEN OM?!?!? KOM TILL SAKEN!!!). Ja, förmodligen. Det får räcka så. Punkt slut. För denna gång. Förhoppningsvis kommer jag skriva något annat någon annan dag. Kanske måste jag bli riktigt arg först på något, det brukar hjälpa till stor del. Och nej, reta inte upp mig med dumma argument om meningslösa saker, det är bara irriterande. Men tack på förhand för att du läser denna blogg! :) Om nu någon känner sig träffad av något, don't worry, jag menar inte att hacka på dig. Eller, faktiskt, det menar jag. Vem du nu är. Men bra att du läser denna blogg!

Tack och hej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0