Mardrömmen

"... väntar på att någon ska väcka mig ur denna kafkaliknande mardröm"

I natt hade jag en en dröm. Först var den spännande och full av förväntningar, men blev senare en mycket obehaglig mardröm. Drömmen utspelade sig i ett land nånstans i den kalla norden, där många människor en dag gick och stoppade papperslappar i lådor. När detta var gjort, så tog man och räknade alla lappar och sammanställde statestik över vilken färg lapparna hade. Nästan 6 % av människorna som lagt lappar måste ha varit arga. Jag tror de var arga på och rädda för människor från andra länder, som enligt utsago kom och tog deras jobb, tog deras skattepengar och begick en massa brott. Alla andra människor blev arga på dessa 6 % och på den lilla grupp som de 6% motsvarade. De ville inte leka med dem i framtiden, inte ens befinna sig i samma rum. Jag minns att jag också blev väldigt arg och upprörd.

När jag vaknade imorse insåg jag att det inte var någon dröm. Svenska folket har nu röstat in ett främlingsfientligt parti, med rötter i nazism och nynazism och med kopplingar till Vit Makt-rörelser och andra odemokratiska organistaioner, in i vår riksdag. De skall nu, i fyra år framåt, vara med och styra vårt land.

Det är nu Sverigedemokraterna öppet måste bekämpas, bemötas och granskas. Vi får inte för en sekund ge upp för våra demokratiska ideal, som de inte förspråkar. De ska inte finna stöd hos något annat parti, och långsamt ska de vittra sönder innifrån och utifrån. De kommer ställas mot riktiga politiker i kammaren, de kommer att bli tvugna att stå upp för sina högerextrema åsikter, och vi ska visa dem att de har fel. Sverigedemokraternas slöja ska börja falla, och jag anser att det är vår skyldighet att medverka till detta.

Stöd kampen mot extremism, rasism och låtsaspolitiker! Ge aldrig upp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0